2551029716 6943706059 Ανατολικής Θράκης 98, Αλεξανδρούπολη

ΥΠΕΡΠΟΙΟΤΙΚΟ
Βιολογικό παντοπωλείο Αλεξανδρούπολη
______

το κατάστημά μας

 

Η επιχείρηση «Υπερποιοτικό» είναι εταιρία εμπορίας πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων και σε ελάχιστες περιπτώσεις πάρα πολύ καλών μη πιστοποιημένων τροφίμων που δεν υπάρχουν ως βιολογικά. Δραστηριοποιείται στο χώρο του λιανικού και χονδρικού εμπορίου. Είναι πιστοποιημένη από τον οργανισμό ΔΗΩ.

Στην επιχείρηση «Υπερποιοτικό» είμαστε από τους πιο σκληροπυρηνικούς στον τομέα των βιολογικών.

Απευθυνόμαστε κυρίως στους προχωρημένους καταναλωτές βιολογικών προϊόντων και σε όποιους θέλουν να γίνουν προχωρημένοι. Στην επιχείρηση φροντίζουμε να προμηθευόμαστε μη μαζικά βιολογικά προϊόντα. Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ να είναι βιολογική η χημεία των τροφίμων μας, δηλαδή να μην έχουν τα τρόφιμά μας τοξικά φυτοφάρμακα, λιπάσματα βάρους και γενικότερα ουσίες που είναι βραχυχρόνια και μακροχρόνια επιβλαβείς για τον ανθρώπινο οργανισμό και το περιβάλλον γενικότερα.

Τα σωστά αισθητήρια όργανα για να αξιολογούμε και να αποφασίζουμε ποιες τροφές να τρώμε είναι η μύτη και η γλώσσα μας. Τα μάτια μας τα έχουμε για να εντοπίζουμε σε ποιο μέρος βρίσκεται η τροφή μας, για τίποτε άλλο. Τα μάτια δεν μπορούν να δουν τα συστατικά που υπάρχουν σε ένα τρόφιμο, είναι μάτια και όχι χημικά εργαστήρια ούτε μικροσκόπια. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε τη μύτη σας, τη γλώσσα σας και να αντιλαμβάνεστε πως αισθάνετε το πεπτικό σας σύστημα όταν αποφασίζετε ποια τροφή θα προμηθεύεστε για να τρώτε. 

Η υγεία είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της ευζωίας.

 

Σας ευχόμαστε ολόψυχα να ζήσετε μια "ΚΑΛΗ ΖΩΗ" !

 

Η διεύθυνση είναι Ανατολικής Θράκης 98, Αλεξανδρούπολη, αμέσως μετά το ομώνυμο πάρκο και υπάρχει χώρος για προσωρινή στάθμευση του οχήματος σας. 


 

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα : Κλειστά
Τρίτη: 11:00 - 12:00
Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 08:30 - 19:00
Σάββατο: 08:30 - 16:00
Κυριακή: Αργία