2551029716 6943706059 Ανατολικής Θράκης 98, Αλεξανδρούπολη
hero image

ΥΠΕΡΠΟΙΟΤΙΚΟ
Βιολογικό παντοπωλείο Αλεξανδρούπολη
______

προιόντα

 

Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από αγνά βιολογικά τρόφιμα όπως:
Βιολογικά φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, γαλακτοκομικά, τυροκομικά, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, μέλια, άλευρα, φρέσκα κρέατα, ξηρά τρόφιμα (ζυμαρικά, ρύζια, σνακ - λίγα & καλά), σύγχρονα τρόφιμα, απορρυπαντικά.

 

Το γάλα και τα υπόλοιπα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προιόντα του Οικολογικού Αγροκτήματος Λιβαδερού. Ειδικά το γάλα τους είναι το μοναδικό βιολογικό ορεινό χωριάτικο που κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά με αληθινή πλούσια γεύση και πολύ πιο μεγάλη θρεπτικότητα από τα υπόλοιπα του εμπορίου. Ένα ποτήρι από αυτό το γάλα είναι πιο θρεπτικό από ολόκληρο μπουκάλι από τα άλλα κατά συνέπεια είναι και πιο φθηνό. Φύλλα αλόης βιολογικά από την Κρήτη, με όλα τα συστατικά και σε απολύτως φυσική μορφή ώστε να μην αφαιρείται κανένα από τα πολύτιμα συστατικά της.
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της η άριστη καλλιέργεια σε ιδανικό κλίμα και έδαφος και γι αυτό έχει εργαστηριακή ποιότητα 4+ όσο αφορά την περιεκτικότητα σε θρεπτικά και άλλα ευεργετικά συστατικά που οφείλει να έχει μια πολύ ποιοτική αλόη. Βουβαλινά προϊόντα γαλακτοκομικά και αλλαντικά. Όποιοι γνωρίζουν αρκετά πράγματα γύρω από το χώρο της διατροφής και τους ενδιαφέρουν τα πολύ υγιεινά προϊόντα σίγουρα ξέρουν για το βουβαλίσιο γάλα και για τις ευεργετικές του δυνατότητες στον ανθρώπινο οργανισμό και για τα πλεονεκτήματά του στη ζαχαροπλαστική. Περισσότερες πληροφορίες στο διαδίκτιο και στο κατάστημά μας φυσικά.

Οπωροκηπευτικά πάρα πολύ καλής ποιότητας και μεγάλης γκάμας από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Για το τέλος αφήσαμε το πιο ευχάριστο, τις τιμές. Οι τιμές των προϊόντων μας γενικά δεν είναι πολύ υψηλές. Έχουμε γκάμες προϊόντων που δεν «τσούζουν». Άλλωστε τι να μας δώσει η φθήνια και η φτώχεια.

Σημασία δεν έχει να είναι κάτι φθηνό ή ακριβό αλλά βιώσιμο και αυτόν τον τομέα τον εγγυώμαστε στον υπερθετικό βαθμό. Την επιχείρηση αυτή την ιδρύσαμε γιατί κινδύνευε και εξακολουθεί να κινδυνεύει η χημική μας υγεία και ευτυχία στους σύγχρονους καιρούς που ζούμε.

 

 

Ελάτε στο κατάστημά μας στη διεύθυνση Ανατολικής Θράκης 98 στην Αλεξανδρούπολη για να μάθετε ακόμα περισσότερα!